Showroom

Welkom in onze showroom!

Gouwelux Zonwering is al sinds 1988 actief als zonweringsspecialist voor zowel binnen- als buiten. Niet alleen voor particulieren maar ook voor instellingen en bedrijven.

In 1988 zijn wij begonnen vanuit huis in Waddinxveen en na drie jaar kregen wij een klein winkeltje in de binnenstad van Gouda op het Nonnewater/Raam.

Vanaf 2004 hebben wij onze werkplaats en showroom ondergebracht in een gloednieuw pand in de Coenecoop te Waddinxveen. In deze showroom kunt u terecht voor advies en informatie over de nieuwste ontwikkelingen, de nieuwste producten en materialen op het gebied van alle binnen- en buitenzonwering. Tevens hebben wij in onze showroom voorbeelden van buitenzonweringen oa. knikarmschermen, uitvalschermen, screens, buitenjaloezieën, markiezen en rolluiken. Ook leveren wij het nieuwste besturingsysteem voor zonweringen, het Somfy home motion, uw zonwering bedienen vanaf uw telefoon of ipad. Wij hebben het allemaal!

Voor raamdecoratie binnen kunt u bij ons kiezen uit leuke trendy vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé’s, lamellen, jaloezieën e.d. Uiteraard in diverse prijsklassen. Wij zijn Selectdealer van Luxaflex maar kunnen u ook producten aanbieden van een voordeliger huismerk die uiteraard van zeer goede kwaliteit is.

Dus kwaliteit en prijs in de juiste mix mét persoonlijke service en garantie.

Kom gezellig langs in onze showroom in de Coenecoop 144c (bij de autoboulevard) te Waddinxveen.

Terug...