Welkom in onze showroom!

Gouwelux Zonwering is al sinds 1988 actief op het gebied van zonwering voor zowel binnen- als buiten. Niet alleen voor particulieren maar ook voor instellingen en bedrijven.

Vanaf 2004 hebben wij onze werkplaats en showroom ondergebracht in een mooi pand in de Coenecoop te Waddinxveen. Recent is onze bestaande showroom uitgebreid met een geheel nieuwe sfeervolle showroom waar wij met trots onze raamdecoratie kunnen presenteren. 

In onze showroom kunt u terecht voor advies en informatie op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen, de nieuwste producten en materialen voor zowel binnen als buiten.

Kom gezellig langs en laat u inspireren!

Tevens hebben wij in onze showroom voorbeelden van buitenzonweringen oa. knikarmschermen, uitvalschermen, screens, buitenjaloezieën, markiezen en rolluiken. Ook leveren wij het nieuwste besturingsysteem voor zonweringen, het Somfy home motion, uw zonwering bedienen vanaf uw telefoon of ipad. Wij hebben het allemaal!

Voor raamdecoratie binnen kunt u bij ons kiezen uit leuke trendy vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé’s, lamellen, jaloezieën e.d. Uiteraard in diverse prijsklassen. Wij zijn Selectdealer van Luxaflex maar kunnen u ook producten aanbieden van een voordeliger huismerk die uiteraard van zeer goede kwaliteit is. Dus kwaliteit en prijs in de juiste mix mét persoonlijke service en garantie.

Kom gezellig langs in onze showroom in de Coenecoop 144c (bij de autoboulevard) te Waddinxveen.

Ons enthousiaste team!

Logo-SMALL
SHOWROOM OPEN, alleen op afspraak

Woensdag t/m Vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van al onze actualiteiten en acties. 

Contact

Coenecoop 144-C
2741 PE Waddinxveen

Tel: 0182-635094 (bereikbaar wo-za)
Email: info@gouwelux.nl

COPYRIGHT
De rechten voor de afbeeldingen gebruikt op deze site zijn verleend aan onze leveranciers.
Luxaflex®
Sunmaster®
Toppoint®